Luchthavenvervoer Aartselaar

Luchthavenvervoer Janssen is vooraanstaand aanbieder van luchthavenvervoer voor Aartselaar en omgeving. Vele vliegreizen beginnen of eindigen in onze taxi’s waardoor we een schat aan ervaring hebben op dit gebied. We bieden een optimaal klantvriendelijke, ontspannen en betrouwbare rit en dat is wel zo prettig als de verre reis nog moet beginnen of als u net van het vliegtuig stapt.

Luchthavenvervoer Janssen verzorgt het luchthavenvervoer voor aartselaar en omliggende plaatsen. Dat betekent dat we klanten vervoeren naar alle veelgevraagde luchthavens in België, Nederland en Duitsland en we verzorgen uiteraard ook de terugreis vanaf deze luchthavens. Met deze taxidienstverlening van hoogwaardige kwaliteit bedienen we ook reizigers met als bestemming of vertrekpunt Brussel Midi, Antwerpen Centraal Station.

Luchthavenvervoer in Aartselaar en omgeving is één van de absolute specialismen van Luchthavenvervoer Janssen. We werken uitsluitend met chauffeurs die goed opgeleid zijn en blijven. Hun kennis en kunde komt goed van pas in bijvoorbeeld het zorgvervoer dat we verzorgen, maar zeker ook in het luchthavenvervoer. Klanten hebben vaak hoge verwachtingen of eisen en dat mag want wij streven zelf ook naar kwaliteit.

Bestel Online

Contacteer Ons

Luchthavenvervoer Janssen is gevestigd in Antwerpen. U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 0492 82 82 08 of gebruik maken van onderstaand contactformulier. Wil je een taxi bestellen? Dat kan makkelijk online via onze bestel-online formulier.

 0492 82 82 08

info@luchthavenvervoer-taxi.be

Groenendaallaan 318
2030 Antwerpen
Belgium

Volg Ons

  AARTSELAAR

  Aartselaar is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente telt ruim 14.000 inwoners, die Aartselarenaren[1] worden genoemd. Aartselaar behoort tot het kieskanton Kontich en het gerechtelijk kanton Boom.


  Bezienswaardigheden

  • het waterslot Cleydael, deels uit de 14e eeuw
  • het Wolffaertshof uit de 16e eeuw was oorspronkelijk de pastorie. Nu in gebruik als deel van het gemeentehuis.
  • de Sint-Leonarduskerk waarvan de oudste delen uit 1495 dateren. In 1791 werd de kerk verbreed met 2 zijbeuken en in 1858 werden de kruisbeuken en het koor aan de kerk toegevoegd. De kerk is sinds 1974 beschermd omwille van haar waardevol en rijk interieur.
  • de Heimolen, een standerdmolen van circa 1801