Luchthavenvervoer Charleroi

Luchthavenvervoer Charleroi gezocht? Dan ben je goed bij Luchthavenvervoer Janssen. Wij zijn toonaangevende aanbieder van transport naar de luchthaven van Charleroi. Veel vliegreizen beginnen of eindigen in onze taxi’s, dus we hebben een schat aan ervaring op dit gebied.

We bieden een optimale klantvriendelijke, ontspannende en betrouwbare rit en dat moet nog zo aangenaam zijn als de lange reis begint of als je gewoon uit het vliegtuig stapt.

Taxi Janssen verzorgt het luchthaventransport in Antwerpen en omliggende gebieden. Dat betekent dat we klanten alle veelgevraagde luchthavens in België, Nederland en Duitsland bieden. Met Charleroi luchthavenvervoer taxi Janssen kiest u voor service en kwaliteit

Bestel Online

Luchthavenververo Charleroi 24/7

Airport Taxi in Antwerpen en omgeving is een van de absolute specialiteiten luchthavenvervoer Janssen. We werken alleen met chauffeurs die goed zijn opgeleid en blijven doorgaan. Klanten hebben vaak hoge verwachtingen en eisen en mogen dat, omdat we onszelf streven naar kwaliteit.

Veel mensen denken dat een transfer met de taxi naar de luchthaven duur is. Echter, als je de kosten van de taxi vergelijkt met de andere opties en het gemak, dan zul je toch vaak zien dat het heel aantrekkelijk is om met de taxi naar de luchthaven te reizen. En hoe fijn is het als je terugkomt dat de chauffeur op je staat te wachten in de aankomsthal met display en helpt met bagage zo dat u  snel weer thuis bent? Voorkom gedoe en boek je rit vooraf met luchthavenvervoer Janssen.

Informatie Over Charleroi Luchthaven

De luchthaven wordt sinds 1 januari 1992 namens het Waalse Gewest beheerd door de vennootschap Brussels South Charleroi Airport. De grootste aandeelhouders van Brussels South Charleroi Airport Sa zijn Sowaer en houden Sambrinvest, beide bedrijven maken op hun beurt deel
uit van het Waalse Gewest. De luchthaven wordt gedeeltelijk geprivatiseerd. Eind 2008 koos het Wallonië consortium SAVE / Holding Communal om de besprekingen over de privatisering voort te zetten. [2] SAVE-voordelen omvatten Treviso en Venetië Marco Polo Airport.

De kleine omvang en relatieve nabijheid van Brussel maken van de luchthaven een interessante bestemming voor low-fare luchtvaartmaatschappijen. Ryanair heeft op Charleroi Airport een van zijn hubs. Andere actieve commerciële bedrijven zijn Wizz Air, On Air, Jet4you en Jetairfly. Ten slotte wordt de luchthaven nog steeds gebruikt voor privé-vliegreizen