Luchthavenvervoer Rotterdam

Luchthavenvervoer Rotterdam nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Luchthavenvervoer Janssen is gespecialiseerd in vervoer per taxi of minibus vanuit alle luchthavens. Onze ervaren chauffeurs brengen dagelijks vakantiegangers of zakenmensen van Antwerpen naar de luchthaven van Rotterdam of vice versa.

Luchthaventransport Janssen biedt luchthaventransport voor Antwerpen en de omliggende gebieden. Dat betekent dat we klanten alle veelgevraagde luchthavens in België, Nederland en Duitsland bieden, en we zorgen natuurlijk voor het rendement van deze luchthavens. Deze taxiservice van hoge kwaliteit, we bedienen ook reizigers met bestemming of vertrekpunt Brussel-Zuid, Antwerpen-Centraal.

Bestel Online

Luchthaven Rotterdam The Hague

Vertrekt u binnenkort vanaf Rotterdam The Hague Airport? Dan is het fijn om goed voorbereid te zijn. Wij geven u graag een aantal tips om uw reis vanaf onze luchthaven soepel te beginnen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw parkeerplaats alvast reserveren en geven wij u graag meer informatie over de bagageregels. Kom op tijd naar de luchthaven voor een ontspannen start van uw reis. De incheck- en drop-off balies zijn geopend vanaf 2 uur voor het vertrek van uw vlucht.