Luchthavenvervoer Schiphol

Luchthavenvervoer Schiphol nodig? Comfortabel, representatief en professioneel: luchthaven Transportatie Jansen is een jong, dynamisch en ondernemend taxibedrijf gevestigd in Antwerpen. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in Schiphol-service en zakelijke taxi. Wij werken met vaste, aantrekkelijke tarieven en zowel binnen als buiten België.Wilt u een taxi boeken vanaf Schiphol? Dat kan via 0492 82 82 08 of via e-mail info@luchthavenvervoer-taxi.be. U kunt ook heel gemakkelijk contact opnemen via ons contactformulier dag en nacht.

Heeft u vervoer naar Schiphol of rondom die omgeving nodig? Dan bent u bij Vluchthaven Transportatie Jansen bij het juiste adres. Wij bieden de kwaliteit en service die u verwacht van een luchthavenshuttle, dit tegen lage prijzen! Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer in de regio Antwerpen. We brengen klanten dagelijks naar Schiphol, Amsterdam Airport. Onze auto’s komen u ophalen en brengen u zonder zorgen naar uw bestemming. Bij terugkomst wachten onze chauffeurs aan de luchthaven om u veilig terug thuis te brengen. Onze prijzen zijn vast en geen verrassingen.

Bestel Online

Luchthaven Transport Voor Lage Prijzen

Comfortabel, representatief en professioneel. Luchthavenvervoer Jansen is een jong, dynamisch en ondernemend taxibedrijf gevestigd in Antwerpen. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in Schiphol-service en zakelijke taxi. Wij werken met vaste, aantrekkelijke tarieven en zowel binnen als buiten België. Wilt u een taxi boeken vanaf Schiphol? Dat kan via 0492 82 82 08 of via e-mail info@luchthavenvervoer-taxi.be. U kunt ook heel gemakkelijk contact opnemen via ons contactformulier dag en nacht.

Heeft u vervoer naar Schiphol of rondom die omgeving nodig? Dan bent u bij luchthavenvervoer Jansen bij het juiste adres. Wij bieden de kwaliteit en service die u verwacht van een luchthavenshuttle, dit tegen lage prijzen! Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer in de regio Antwerpen. We brengen klanten dagelijks naar Schiphol, Amsterdam Airport. Onze auto’s komen u ophalen en brengen u zonder zorgen naar uw bestemming. Bij terugkomst wachten onze chauffeurs aan de luchthaven om u veilig terug thuis te brengen. Onze prijzen zijn vast en geen verrassingen. Het luchthaventransport Janssen transporteert van en naar
elke luchthaven in België maar ook in het buitenland. Onze Airport Service introduceert snel, betrouwbaar en voordelig luchthavenvervoer. We bieden een lage prijsgarantie zonder onze service en ondersteuning uit het oog te verliezen.

Contacteer Ons

Luchthavenvervoer Janssen is gevestigd in Antwerpen. U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 0492 82 82 08 of gebruik maken van onderstaand contactformulier. Wil je een taxi bestellen? Dat kan makkelijk online via onze bestel-online formulier.

 0492 82 82 08

info@luchthavenvervoer-taxi.be

Groenendaallaan 318
2030 Antwerpen
Belgium

Volg Ons

    Contacteer Ons

    Luchthaven Schiphol

    Royal schiphol luchthaven en Amsterdam luchthaven Schiphol( IATA : AMS , ICAO : EHAM ) is de grootste Nederlandse luchthaven en ook een belangrijke luchthaven in Europa. Schiphol was in 2015 met meer dan 58 miljoen passagiers op de vijfde drukste luchthaven van Europa na Heathrow (Londen), Charles de Gaulle (Parijs), Frankfurt en Ataturk (Istanbul). (1)

    De luchthaven ligt in de gemeente Haarlemmermeer in het zuiden van de provincie Noord-Holland en ligt ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van Amsterdam. Op de plaats waar Schiphol zich bevindt, bevond zich eerder de dorpsoverheid. De naam “Schiphol” wordt ook gebruikt als plaatsnaam, evenals Schiphol-Oost en Schiphol-Rijk.