Backgroundluchthavenvervoer-taxi

COMFORTABLE & BETAALBAAR

Book Now

BEL: 03 283 83 93

Background

LUCHTHAVENVERVOER ANTWERPEN

Luchthavenvervoer Janssen is een toonaangevende aanbieder van luchthavenvervoer in Antwerpen en regio. Veel vliegreizen beginnen of eindigen in onze taxi’s, dus we hebben een schat aan ervaring op dit gebied. We bieden een optimale klantvriendelijke, ontspannende en betrouwbare rit aan en dat moet nog zo aangenaam zijn als de lange reis begint of als je gewoon uit het vliegtuig stapt.

Luchthaventransport Janssen biedt luchthaventransport voor Antwerpen en de omliggende gebieden. Dat betekent dat we klanten alle veelgevraagde luchthavens in België, Nederland en Duitsland bieden, en we zorgen natuurlijk voor het rendement van deze luchthavens. Deze taxiservice van hoge kwaliteit, we bedienen ook reizigers met bestemming of vertrekpunt Brussel-Zuid, Antwerpen-Centraal.

Luchthavenvervoer in Antwerpen en omgeving is een van de absolute specialiteiten van luchthavenvervoer Janssen. We werken alleen met chauffeurs die goed zijn opgeleid en doorgaan. Hun kennis en expertise komt terug in bijvoorbeeld alleen het Zorgvervoer dat wij bieden, maar ook in het luchthavenvervoer. Klanten hebben vaak hoge verwachtingen en eisen en mogen dat, omdat we onszelf streven naar kwaliteit.

LUCHTHAVENVERVOER AAN EEN LAGE PRIJS

Het luchthaventransport Janssen transporteert van en naar elke luchthaven in België maar ook in het buitenland. Onze Airport Service introduceert snel, betrouwbaar en voordelig luchthavenvervoer. We bieden een lage prijsgarantie zonder onze service en ondersteuning uit het oog te verliezen.

CONTACTEER ONS

Voor luchthavenvervoer in Charleroi is een goede keuze, contacteer ons voor meer info, bel 0492 82 82 08 or of stuur een mail naar: [email protected]

Tags:

Luchthavenvervoer Charleroi Luchthavenvervoer Antwerpen – Luchthavenvervoer Eindhoven Luchthavenvervoer RotterdamLuchthavenvervoer SchipholLuchthavenvervoer WilrijkLuchthavenvervoer Aartselaar Luchthavenvervoer Hove

INTERNATIONALE LUCHTHAVEN ANTWERPEN

De Internationale Luchthaven Antwerpen maakt deel uit van de Franse groep Egis en heeft een LOM-LEM management structuur. Egis garandeert de commerciële uitbating van de luchthaven (LEM) en de Vlaamse overheid is verantwoordelijk voor de basisinfrastructuur (LOM).

Twee luchtvaartmaatschappijen (TUI fly en Air Antwerp) bieden vluchten aan naar 11 bestemmingen. Naast lijnvluchten zijn er ook chartervluchten, privévluchten en oefenvluchten. De luchthaven is kleinschalig en staat bekend om haar snelle check-in, stipte vertrektijden, persoonlijke service, korte wandelafstanden en betaalbare parking.

In 2019 verwelkomde luchthaven Antwerpen 306 330 passagiers en telde de luchthaven 36 372 bewegingen.

NIEUWS UIT ANTWERPEN

Antwerpen is een havenstad aan de Belgische Schelde, met een geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. In het centrum huisvest het eeuwenoude Diamond District duizenden diamanthandelaars, slijpers en polijstmachines. De Vlaamse Renaissance-architectuur van Antwerpen wordt gekenmerkt door de Grote Markt, een centraal plein in de oude stad. In het 17e-eeuwse Rubenshuis tonen stijlkamers werk van de Vlaamse barokschilder Peter Paul Rubens.

Reserveer taxi online bij Luchthavenvervoer Janssen.

Met de online reservatie kunt u van tevoren een taxi reserveren om uw reis aangenaam te maken.


Reserveer Taxi

ONZE PICK-UP PLAATSEN

GALERIJ

Car
mini van
cab
on way
t taxi

Previous
Next