Backgroundluchthavenvervoer-taxi

COMFORTABLE & BETAALBAAR

Book Now

BEL: 03 283 83 93

Background

LUCHTHAVEN TRANSPORT ROTTERDAM

Luchthavenvervoer Rotterdam nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Luchthavenvervoer Janssen is gespecialiseerd in vervoer per taxi of minibus vanuit alle luchthavens. Onze ervaren chauffeurs brengen dagelijks vakantiegangers of zakenmensen van Antwerpen naar de luchthaven van Rotterdam of vice versa.

Wij bieden een betaalbare taxiservice met vriendelijke luxe topchauffeurs die u uw veiligheid garanderen! Servicegericht transport van en naar de luchthaven naar uw keuze.

LUCHTHAVENVERVOER ROTTERDAM

Luchthaventransport Janssen biedt luchthaventransport voor Antwerpen en de omliggende gebieden. Dat betekent dat we klanten alle veelgevraagde luchthavens in België, Nederland en Duitsland bieden, en we zorgen natuurlijk voor het rendement van deze luchthavens. Deze taxiservice van hoge kwaliteit, we bedienen ook reizigers met bestemming of vertrekpunt Brussel-Zuid, Antwerpen-Centraal.

LUCHTHAVEN ROTTERDAM THE HAGUE

Vertrekt u binnenkort vanaf Rotterdam The Hague Airport? Dan is het fijn om goed voorbereid te zijn. Wij geven u graag een aantal tips om uw reis vanaf onze luchthaven soepel te beginnen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw parkeerplaats alvast reserveren en geven wij u graag meer informatie over de bagageregels. Kom op tijd naar de luchthaven voor een ontspannen start van uw reis. De incheck- en drop-off balies zijn geopend vanaf 2 uur voor het vertrek van uw vlucht.

CONTACTEER ONS

Voor luchthavenvervoer in Charleroi is een goede keuze, contacteer ons voor meer info, bel 03 283 83 93 or of stuur een mail naar: [email protected]

Reserveer taxi online bij Luchthavenvervoer Janssen.

Met de online reservatie kunt u van tevoren een taxi reserveren om uw reis aangenaam te maken.

ONZE PICK-UP PLAATSEN

Rotterdam The Hague Airport
Schiphol Amsterdam Airport
Brussels Airport
Brussels South Charleroi Airport
eindhoven airport

GALERIJ