Luchthavenvervoer Wilrijk

Luchthavenvervoer Janssen is een toonaangevende aanbieder van luchthavenvervoer voor Wilrijk en omgeving. Veel vliegreizen beginnen of eindigen in onze taxi’s, dus we hebben een schat aan ervaring op dit gebied. We bieden een optimale klantvriendelijke, ontspannen en betrouwbare rit en dat moet nog zo prettig zijn als de lange reis begint of als je net uit het vliegtuig stapt.

Luchthavenvervoer Janssen verzorgt luchthavenvervoer voor Antwerpen en omstreken. Dat betekent dat we klanten alle veelgevraagde luchthavens in België, Nederland en Duitsland bieden, en natuurlijk het rendement van deze luchthavens. Met deze taxiservice van hoge kwaliteit bedienen wij ook reizigers met bestemming of vertrekpunt Brussel-Zuid, Centraal Station Antwerpen.

Luchthavenvervoer in Wilrijk en omgeving is één van de absolute specialisaties van Airport Transportation Janssen. We werken alleen met chauffeurs die goed opgeleid zijn en doorgaan. Hun kennis en kunde zit bijvoorbeeld in alleen het Zorgvervoer dat wij leveren, maar ook in het luchthavenvervoer. Klanten hebben vaak hoge verwachtingen en eisen en kunnen dat ook, omdat wij streven naar kwaliteit.

Bestel Online

Contacteer Ons

Luchthavenvervoer Janssen is gevestigd in Antwerpen. U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 0492 82 82 08 of gebruik maken van onderstaand contactformulier. Wil je een taxi bestellen? Dat kan makkelijk online via onze bestel-online formulier.

 0492 82 82 08

info@luchthavenvervoer-taxi.be

Groenendaallaan 318
2030 Antwerpen
Belgium

Volg Ons